Party- en evenementencatering op locatie

‘t Veerhuis is een full service en stijlvolle cateraar, gevestigd in Oud Gastel. Onze relaties vertrouwen op onze jarenlange ervaring én daarmee het inzicht tot het compleet verzorgen van feestelijke evenementen. De gehele culinaire beleving, de aankleding van de locatie en de totale verzorging van gezellig en vermakelijk entertainment wordt door ons op professionele en creatieve wijze ingevuld. Het succes van een feest of evenement op locatie is altijd het creëren van de juiste sfeer voor al uw gasten. Wat in hun gedachten moet blijven is de positieve indruk die u met uw onderneming heeft
willen uitstralen!

Culinaire beleving

Smaak is een prikkelende belevenis, die mensen met elkaar verbindt. En dat gebeurt altijd wanneer men elkaar in een ongedwongen prettige atmosfeer treft. Vooral met een lekker drankje in de hand en een smaakvol bordje eten op tafel. Daarom is het zo belangrijk dat deze intense beleving tot in de finesses wordt verzorgd. Een heerlijk hapjesassortiment, een uitgebreid themabuffet of een verleidelijk walking dinner? Wij organiseren het voor u!

Sfeer creëren

Ieder evenement is uniek. En daarom wordt onze catering op locatie volledig in stijl aangepast naar de uitstraling die u wenst en uw genodigde gasten willen ervaren. Wij verzorgen catering voor recepties, congressen, (bedrijfs)openingen, presentaties, jaarfeesten, bruiloften, netwerkborrels, ondernemersgala’s en overige introducties. Voor elke gelegenheid bespreken wij met u in detail de wensen die u heeft en de mogelijkheden daarvoor. Altijd bereiken wij in een gezamenlijk overleg de juiste vormgeving welke geheel past bij uw feestelijke gelegenheid.

Stijl advies

‘t Veerhuis biedt een ongelooflijke range aan mogelijkheden voor een feest of evenement op locatie. Welke locatie u ook beschikbaar heeft, altijd kan deze omgetoverd worden in sferen van industrieel, klassiek, modern of romantisch. Wij kunnen u adviseren over alle zeer uitlopende stijlen en designs voor uw evenement. ‘t Veerhuis Corporate Events staat voor u klaar om samen met u een concept te bedenken voor de totale verzorging van een onvergetelijk feest of evenement!

 

Contact

Heeft u vragen over onze mogelijkheden of wilt u graag een reservering plaatsen vul dan onderstaand formulier in.