Unieke bedrijfsfeesten

`t Veerhuis weet als geen ander wat er voor nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Wij staan garant voor een gezellige sfeer, een uniek feest met een bijpassende culinaire invulling. Of het nu om een bittergarnituur, een buffet of een diner gaat, wij proberen uw wensen om te zetten in werkelijkheid. Geheel afgestemd op uw vooraf aangegeven budget.

Wanneer een ander zegt dat het niet ka,n begint bij ons de uitdaging. Uw wensen en ideeёn worden bij ons op de tekentafel gelegd om er voor te zorgen dat u het feest krijgt dat u voor ogen heeft. Een op maat feest welke aansluit bij uw wensen en budget, waar we samen met u de juiste balans tussen culinaire invulling en entertainment vinden.

Uw bedrijfsfeest is mogelijk op een bijzondere locatie die u in gedachte heeft maar ook om het te vieren in de sfeervolle zalen van Party en congres centrum `t veerhuis is een uitstekende keuze. Wilt u meer informatie vul dan onderstaand contactformulier in
.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Maak dan een afspraak of vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.