A Night to Remember

Met onze interactieve dinner theatershow ‘A Night to Remember’ gunnen wij u een kijkje in het leven om u heen. Of wordt het toch een kijkje in de spiegel wellicht? Bij binnenkomst in de Veerhuis Lounge wordt u ontvangen door de doldwaze typetjes uit de show, die u naar uw tafel begeleiden. Reken erop dat het een bont gezelschap is, elk met een fascinerend verleden. De namen van het showteam spreken al voor zich: Godelieve Portefeuille van Buitenhuizen, Gerda Aardewerk, Mien van Hiernaast en Jacques Prullenbak. Deze mensen staan garant voor verrassend entertainment. A Night to Remember, u komt binnen en hoort sfeervolle achtergrondmuziek. Met het aperitief in de hand wordt u naar uw tafel gebracht. En dan volgt het show openingsnummer. De show members stellen zich op muzikale wijze aan u voor. En dat is het startschot van de avond. We zijn begonnen! Terwijl u lekker en smaakvol zit te tafelen nemen wij u mee op een muzikale reis door de tijd. Spraakmakende en tijdgeest bepalende onderdelen uit de wereld van show en entertainment komen voorbij. Herkenbare acts van toen en nu worden gepresenteerd in een gezellige ambiance. Een dynamische liveshow waarbij de zangers en dansers op het podium en in de zaal u meenemen in dit avondvullend spektakel!
A Night to Remember is inderdaad een avond om nooit te vergeten! Tijdens deze wervelende show komen de meest uiteenlopende muziekstijlen aan bod terwijl er doorlopend entertainment plaats vindt aan de tafels bij uw gasten. Even alle zorgen aan de kant, genieten van dans, zang en show. Maar misschien maakt u ook een knipoog naar de maatschappij of voelt u wellicht een gezonde dosis zelfreflectie! Hilarische momenten op het podium met een repertoire dat zelfs de meest verstokte stoelzitter op enig moment toch op de dansvloer krijgt! ‘A Night to Remember’ is een show waaraan u nog vaak met genoegen aan terug zult denken. Een avond met een perfecte combinatie van culinaire beleving en verrassend entertainment. Gegarandeerd even iets anders!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.