Catering

Remco’s culinaire kooktheater

Remco’s culinaire kooktheater staat voor catering op locatie met show cooking! Organiseert u een feest of evenement bij uw thuis, een bedrijf of elders, schakel ons dan in om alles uit handen te geven als het om catering gaat! Wij laten u optimaal genieten van uw eigen feest of evenement.
Wij hebben voor u een keur aan gerechtjes samengesteld die onze kok bij  u op locatie kan bereiden. De minimale afname bestaat uit 100 gerechtjes en minimaal 40 gerechtjes per soort. De gerechtjes worden binnen anderhalf uur voor uw gasten bereid en geserveerd. Wilt u langer gebruik maken van ons kooktheater, dan vragen wij daarvoor een vergoeding van € 65,00 per uur. Wij kunnen deze culinaire beleving aanbieden binnen een straal van 20 km van Oud Gastel. Tevens brengen wij borden en bestek voor u mee die wij vuil weer retour nemen.

 

Onderstaand vindt u de menukaart voor Remco’s culinaire kooktheater:

 

Chinese stoverij:
Botermalse Chinees/Indisch gemarineerde fricandeau in combinatie met verse taugé, champignons, uien en een zoet pittige saus. Dit gerechtje wordt geserveerd met een bolletje rijst.

 

Zingara:
Een combinatie van kakelverse maïskipfilet, paprika, uien en champignons in een zachte paprikatomatensaus. Hierbij serveren wij traditioneel aardappelkroketjes.

 

Warme gebakken beenham:
Grootmoeders beenham op een bedje van rucola sla met een mosterd-dille sausje. Ouderwets lekker!

 

Kip saté compleet:
Onze welbefaamde kipsaté. Deze serveren we met kroepoek, atjar en gebakken uitjes. Indien gewenst serveren we er ook versgebakken brood bij.

 

Gamba’s in een tomaten-look sausje:
Grote zoetwater garnalen gebakken in een reuzenwok. Wij serveren deze garnalen met een krachtige tomaten-vissaus geparfumeerd met look, desgewenst op een bedje van noedels.

 

Zalmfilet in muskaatsaus:
Verse zalmfilet op de huid gebakken en gearomatiseerd met een kruidenmelange. Dit gerecht serveren wij met een vissaus met muskaatwijn en vanzelfsprekend met muskaatdruiven, gezamenlijk op een bedje van aardappelkruidenpuree.

 

Grootmoeders kippetje:
Een malse kipkarbonade op een bedje van gewokte groenten en uitgebakken gerookte spek. Al deze lekkernijen samen in een rode wijnsaus. 

 

Varkensgehaktballetjes in een zoetzure of Griekse tomatensaus:
Kleine gehaktballetjes in een passende saus met een Mediterraanse garnituur.

 

Varkenshaasmedaillons:
Kleine medaillons van varkenshaas in een champignon roomsaus, begeleid door een aardappelgratin en een frisse salade.

 

Hamburgessa:
Een flinke runderhamburger met vers gebakken uienringen diverse garnituurtjes en een saus naar keuze.

 

Prijzen van de bovenstaande Kooktheater gerechten kunnen wij afgeven op aanvraag.
De berekening van deze producten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid bestelde elementen binnen een vooraf bepaalde tijd.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Maak dan een afspraak of vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.