Workshops

Ont-Spanje Het vakantiegevoel nog even vasthouden. Deze avond maken en proeven we verschillende tapas. € 25,00 per persoon

Kletspraot aan taofel
Ouderwets aan tafel met eten van vroeger. Gezamenlijk maken we aan de grote tafel in de kookstudio onder begeleiding van Remco de Gastelse pot van vroeger. Elly Schepers leest voor uit eigen werk en vertelt Gastelse verhalen uit vroeger tijden. € 14,50 per persoon.

Kerstdiner
Gezellig met z’n allen koken en samen aan tafel. Onder leiding van Remco van den Heuvel wordt er een feestelijk diner bereidt, de recepten neemt u mee naar huis. € 40,00 per persoon.

Winterkost
Voor de echte winteravonden hebben we deze workshop uitgeschreven. Tijdens deze avond maken we stamppotten in een modern jasje met de lekkerste bijgerechten. U zult verrast zijn door wat er allemaal mogelijk is met de ouderwetse Hollandse stamppot. € 25,00 per persoon.

High Wine
We beginnen gezellig in de keuken met het bereiden van diverse fingerfood hapjes en amuses. Daarna gaan we gezellig aan tafel om de zelfbereide hapjes en de drie bijpassende wijnen te proeven. Een heerlijk ontspannen wijnavondje. € 25,00 per persoon.

Cocktails & Amuses
Frisse cocktails en tongstrelende amuses. Tijdens deze workshop nemen we u mee naar de wereld van de voorgerechten. Samen met Remco van den Heuvel maakt u de heerlijkste amuses en culinaire cocktails. € 25,00 per persoon.

High Tea
Aan de slag met beslag, zoet en hartig wisselen elkaar af. Onder leiding van Remco van den Heuvel bereiden we o.a. brownies, sandwiches en quiches. Daarna gaan we gezellig met z’n allen aan tafel, de recepten neemt u mee naar huis. € 22,50 per persoon.

 

 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of deelnemen aan een van bovenstaande workshops? Maak dan een afspraak of vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.