Fun & Cooking...een heerlijke ervaring!

Zo luidt het motto van ‘t Veerhuis Fun & Cooking voor het nieuwe avondje uit. In de sfeervolle ambiance van de kookstudio van Remco van den Heuvel beweegt u zich met uw gezelschap voor enkele uren in het creatieve proces van het bereiden van karakteristieke gerechten uit de internationale keuken. Van tongstrelend zoet naar intens pittig of verfrissend zuur. Maar altijd worden ieders smaakpapillen prettig beroerd!

Een culinaire uitdaging voor iedereen

Tijdens een kookworkshop of kookcursus ontdekt u wat er allemaal mogelijk is met (h)eerlijke en fantasierijke ingrediënten. De knusse en huiselijke sfeer van onze kookstudio is een aangename plek voor een Bourgondisch kookfeest met uw medewerkers, zakenrelaties, familie of vrienden. De intieme keuken versterkt het gezamenlijk werken, team builden, (leren) kokkerellen en plezier maken. Zonder meer verrast eenieder zich met de eigen kookkwaliteiten!

Onalledaags, ongedwongen en origineel

Het nieuwe avondje uit is een aangenaam alternatief om met een groep ‘gewoon’ uit eten gaan. Op een informele en actieve wijze krijgt u uw gezelschap relaties en/of medewerkers met elkaar aan de praat. Door ze samen iets smaakvols te laten creëren waardoor waardering voor elkaar en een band met elkaar ontstaat. Vooraf heeft u het voordeel dat u de keuze heeft in de samenstelling van het menu en dat u zelf het prijskaartje bepaalt van het te kiezen meergangen menu. Enkele voorname spelregels voor een avondje ‘culinair genotvol bezig zijn' is dat de groep minimaal twaalf en maximaal zestien personen telt en dat het diner uit minimaal vier gangen bestaat.

 

Smaakmakende verbinding

Onder de bezielende leiding en met een humoristische ‘touch’ van chef-kok Remco van den Heuvel kookt u met uw gezelschap in de behaaglijk ingerichte kookstudio de sterren van de hemel. Samen koken betekent ook samen eten! Na het bereiden van de gerechten is de grote eettafel in de kookstudio het smaakvolle centrale punt om met z'n allen te genieten van de eigen gastronomische creaties.
En daar horen uiteraard bijpassende wijnen of overige drankjes bij.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Maak dan een afspraak of vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.